marți, 25 septembrie 2012

Concurs de belly punching

Campionatul naţional de volei se încheiase, echipele plecaseră acasă, doar Diana şi Alina rămăseseră la vestiare să mai lămurească un singur lucru înaintea vacanţei: care dintre ele are muşchii abdominal mai puternici şi mai tari. În timpul sezonului mai făcuseră astfel de concursuri, fără să ajungă la vre-un rezultat, iar acum se hotărâseră să rezolve problema altfel: să vadă care suportă mai multe lovituri!
Diana era o sportivă bine făcută, avea 1,80 metri, roşcată, cu un trup superb, care frânse-se multe inimi, şi de care era foarte mândră. Adevărata piesă de rezistenţă era abdomenul extra-plat, cum stă bine unei voleibaliste, cu grupele de muşchi frumos desenate şi întărite în sute de ore de antrenament şi zeci de meciuri. Un frumos inel îi împodobea buricul, dar pentru concursul de acum şi-l dăduse jos.Nici blonda Alina nu era mai puţin senzuală, avea un trup la fel de atletic, muşchii la fel de elastici şi oţeliţi, sânii mai mărişori şi obraznici. Abdominalii ei alunecau cu nerăbdare pe sub pielea bronzată, aşteptând parcă să fie puşi la încercare de pumnii celeilalte. Era sigură de victorie, mai ales că ştia că loviturile ei erau mult mai puternice decât ale Dianei, lucru recunoscut de toată lumea, mai puţin de buna ei prietenă—dar adversară în seara aceasta—Diana.
Regulile pentru acest belly punching simple: fiecare se aşeza cu spatele la zid, cu mâinile se agăţa de bara pentru tracţiuni, rămânând suspendată în aer, picioarele depărtate şi aştepta seria de trei lovituri a celeilalte. Aceasta putea lovi cu pumnul, cu genunchiul sau cu piciorul, la alegere, într-un interval de trei minute şi în orice punct mai jos de ţâţe. Urma apoi o pauză de două minute, pentru revenire şi rolurile se inversau. Pentru a nu şti când vine lovitura, cea care încasa era legată la ochi. Cea care cădea de la bară înaintea celei de a treia lovituri sau renunţa, era învinsă.
Pentru că nu mai aveau nevoie de încălzire, fiind la câteva minute după meci, au rămas doar în bikini, Alina negrii, iar ai Dianei imitând pielea leopardului şi au tras la sorţi. Prima la primire a fost blonda, care s-a legat la ochi, şi-a ocupat poziţia la bară, a tras adânc aer în piept, şi-a încordat muşchii cât a putut şi… a strâns din dinţi.Diana a adoptat o tactică perversă care care spera sa-i aduca victoria in acest belly punching contest. Intenţiona să lovească în plexul solar al blondei, unde ştia că provoacă dureri atroce şi o lasă pe adversară fără aer. Urma să atace când Alina expira aerul din plămâni sau la sfârşitul intervalului de trei minute, dacă blonda intenţiona să-şi ţină răsuflarea în aşteptarea loviturilor. O privea cu atenţie pe fata agăţată de bară şi când a văzut un uşor tremur al nărilor, semn că expira aerul a lovit. Trei lovituri devastatoare de pumn, aplicate de jos în sus, exact sub sternul Alinei, au smuls de buzele acesteia un urlet şi au doborâto l-a pământ. Se ţinea cu mâinile de locul lovit, chircită şi gemând de durere, încercând cu disperare să forţeze muşchii care nu o mai ascultau să tragă o porţie de aer.

BELLY PUNCHING - ROUND 2

- Continuăm, întrebă Diana sigură pe ea, mai poţi?
- Sigur dragă, treci la aparat, e rânduul meu, îi răspunse blonda care cu greu articulă aceste cuvinte.
Diana s-a legat la ochi, s-a agăţat de bară încordându-şi superbul abdomen s-a pregătit să-şi umple plămânii cu aer, dar două lovituri exact deasupra pelvisului şi una adâncă, direct în buric au pus-o la pământ, aruncând-o într-o mare de durere şi de neputinţă. A simţit durerea împrăştiindu-se cu repeziciune din vârful capului până la cur, tot abdomenul era o mare de foc care o ardea pe dinăuntru, iar superbii ei muşchi refuzau cu încăpăţânare să o asculte. Cu mare greutate şi ajutată de prietena ei Alina a reuşit să se ridice în picioare şi să stea dreaptă. I-a întins blondei eşarfa şi a dat doar din cap în semn de da când acesta a întrebat-o dacă mai continuă. Alina era sigură că produse-se mai multe pagube decât suferise, dar nici nu visa cei pregăteşte roşcata. A urcat la bară şi-a ocupat poziţia şi a aşteptat. Aproape două minute şi-a ţinut răsuflarea oprită, începuse să vadă stele verzi de concentrare, când Diana s-a lăsat pe spate, încordându-şi craci şi izbind cu laba piciorului, de trei, ori exact în locul lovit în prima rundă. Primele trei lovituri au fost o blândă mângâiere faţă de ce a încasat acum. S-a prăbuşi la podea, rostogolindu-se şi urlând animalic de durere, gâfâind după aer plângând printre sughiţuri spasmodice. Durerea i-a răvăşit tot trupul, o simţea pe şira spinării cum se răspândeşte peste tot, dar nu s-a gândit nici o clipă să renunţe. Sprijinită de Diana şi ţinându-se de bară s-a ridicat în picioare şi a tras o gură de aer, atât cât a putut cu muşchii încă cuprinşi de spasme. I-a făcut doar semn Dianei să urce la bară, fără să scoată nici un cuvânt. De data aceasta a fost rândul roşcatei să simtă gustul victoriei. Mai avea de suportat trei lovituri şi apoi să lovească în acelaşi loc, pentru a o termina pe Alina şi a-i demonstra că e mai puternică decât ea.

Belly punching - round 3

Blonda nu se grăbea, vroia să se mai odihnească cursul celor trei minute pe care le avea pentru lovitură. Şi ea intenţiona să lovească în acelaşi loc, deasupra pelvisului şi dedesubtul buricului, unde ştia că durerea este ucigătoare, mai ales pentru o femei. Trebuia doar să găsească momentul în care muşchii roşcatei nu sunt încordaţi la maxim, altfel putea să dea şi cu barosul, Diana nu ar fi păţit mare lucru. Era ferm convinsă că e ultima ei încercare, altă serie de trei lovituri în plexul solar, cum era sigură că-i va aplica Diana în runda următoare, n-ar mai fi suportat.Când mai erau doar nouă secunde a lovit, cât a putut de tare, din detentă, cu genunchiul drept exact în pântecele celeilalte, în zona ovarelor. După prima lovitura Diana a scos un urlet de animal înjunghiat, al a două lovitură şi-a pierdut cunoştinţa şi a scăpat bara din mâini, iar pe a treia a încasat-o în aer, cu atâta putere încât a proiectat-o în sus.
Roşcata zăcea pe podea, cu trupul zguduit de convulsii şi pe măsura ce-şi revenea la viaţă începea să realizeze că nu ea e fata cu cei mai tari abdominali din echipă, iar aflarea acestui adevăr, intr-un concurs de belly punching, aproape că i-a distrus acea parte a trupului de care era cel mai mândră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu