luni, 1 iulie 2013

M-am intors cu un test belly punching!

Nu am mai pus nimic aici cam de mult, sper ca nu v-ati suparat pe mine. Am fost plecata, am avut ceva treaba si nici prea multe de povestit nu au fost...pana acum!
Ultima isprava a fost cu acorbata asta, acum doua saptamani, la mare. N u a fost o paruiala adevarata, am vrut sa vedem care are burtica mai tare, atat tot.

Am dat de ea la un bar cu muzica orientala, daeau fetele din buric de mama focului si, normal, m-am pus si eu pe dansat. Nu a durat mult si am ramas doar eu cu ea pe ring sa ne rupem in figuri. Tipa se misca bine, asa de bine ca daca ma uitam la al meu ii vedem cocosul sculat si facut bat si asta ma scotea din sarite.

Incet incet ne-am apropiat una de alta si am inceput sa dansam si mai lasciv, provocandu-ne una pe alta. Aproape ca ne atingeam una de burtica celeilalte...incepuse sa-mi placa si mie sa-i intaratam pe baietzii care se uitau. Ma incinsesem si eu tare si m-am apropiat si mai mult de ea, atingandu-ne sanii, simtind sfarcurile cum se frecau unul de altul., incepand sa ne pipaim. Barul incepuse deja sa urle si patronul a tra so draperie groasa, sa nu se vada din strada.

Nu peste mult timp eram amandoua cu sanii goi, atingandu-ne cu palmele pe burtica, mangaindu-ne una pe alta. Isi incorda muschii cand punema mana pe ea, ii simteam tineri, elastici si tari sub pielea incinsa si uda de transpiratie. Ma indemnau sai incerc, cred ca si pe ea sa-i incerce pe ai mei. La inceput ma apasa usor, mai mult frecand si rotind palma, apoi a inceput sa apese mai tare, facandu-ma sa-i incordez spre ai opune rezistenta. Pur si simplu ne testam una pe alta.

Am inceput apoi sa ne apasam mai tare, imi incordam muschii si ea presa tare, pe buertica mea, la fel faceam si eu, o simteam incordata, intinsa ca un arc. Apasam din ce in ce mai tare, deja cu pumnul, incercand sa strapung muschii, sa vad cat rezista.La fel facea si ea si o simteam puternica, decisa sa ma provoace.... si m-a provocat, nu am mai rezista si am lovit-o tare, sub buric. Am simtit cum pumnul ii inmoaie muschii, dar nu a trecut prin ei, nu am ranit-o. A raspuns imediat cu un pumn zdravan in plex, dar eram pregatita, in afare de o durere ascutita nu am simtit nimic. Imediat ne-au despartit, sa nu ne incaieram acolo ca proastele si am pus-o de un concurs de belly punching, sa vedem care e mai tare.

 continuarea maine -