luni, 7 ianuarie 2013

Care pe care

O chema Veronica, era cam de o varsta cu mine, dar poate mai solida si un pic mai inalta. Vensiem amandoua la intalnire cu gasca, io cu prietenul meu si cu inca doi tipi, ea la fel. Urma sa ne batem, sa vedem care e mai tare si care pierdea era a baietilor din gasca celeilalte. Mai facusem asta de cateva ori, nu pierdusem niciodata, eram increzatoare si sigura ca o fac si pe asta!
Bataia un a inceput cu furie. Ne-am repezit una la alta, ne-am infipt o mana in par si am inceput sa ne tragem pumni cu sete. Lovea tare, ii simteam pumnii cu ma izbeau si-i raspundeam si io cu sete. Nu era loc de ezitari: ii smuceam parul, tragandu-i capul in jos si dai si dai in ceafa, la urechi unde nimeream. La fel facea si ea, simteam ca-mi smulge parul din cap. Nu reuseam sa o dobor, gafaiam amandoua, pumnii zburau dar eram decisa sa o rup. Am dat cu genunghiul dar nu am izbit-o, a dat si ea, m-a lovit peste brat, nu tare, dar asta a dezechilibrat-o si am rusit sa o trag spre mine si am dat cu ea jos.
Am sarit pe ea, dar si-a incolacit cracii in jurul meu, incercand sa ma tina la distanta. Dam cu pumnii ca o morisca, dar nici ea nu sta o clipa. Io aveam avantajul ca-i pisam fata, ia dat borsul imediat, dar nu a clipit. Ma strangea tare si ma umfla la corp, la coaste, la ficat. Nu pot sa va fac sa simtiti cum lovea, dar dadea cu salbaticie, cu ura. I-am infipt mana in gat si i-am ars doi pumni in nas, cu sete; sangele a tasnit din ea, dar rafalele de pumni nu incetau. Stia bataie si o facuse de multe ori! Eu respiram din ce in ce mai greu, nu mai puteam sa-mi umflu pieptul de stransoare cracilor, cand expiram, strangea mai tare, ca anaconda. Nu intelegeam cum de nu ceda la ce pumni ii trageam.... ochii ii avea vineti, buzele si nasul sangerau..io ii trageam ciocane in cap si ea ma strangea..mai tare, mai tare.... apoi mi-am revenit, rezemata de zid, cu privirea in ceata. Nu cred ca trecusera mai mult de cinci minute de la inceputul bataii.
Vedeam neclar baieti si fete care se uitau la mine, de sus.
- Ti-a ajuns fa, sau mai vrei m-a intrebat si fara sa astepte raspunsul meu mi-a infipt un sut in burta, tare si fara mila.. cred ca am lesinat iar..nu mai stiu decat ca m-am trezit cand ma futea unul... am vrut sa scap, sa fug dar cineva ma tinea de cap, mai exact de par si altul dadea cu pula in mine. Si dupa el au mai venit doi la rand! Cum s-ar zice si batuta si fututa!