vineri, 23 noiembrie 2012

In trei

Dupa ce am decis noi ca trebuie sa experimentam orice, intr-o vineri, la inceput de weekend, ma trezesc cu al meu ca vine acasa cu una.... sau cu unul, nici nu stiu ce sa spun! Arata ca o curva bruneta, cu parul lung, drept, ochii albastrii, buze carnoase de curva, parca mulate pe pula, cat mine de inalta, eu am 173, cu niste tzatze de silicon, buna dar cam departate, cu cracii lungi, cur bombat. Nu mai vazusem nici un transexual pana atunci, nu stiu unde naiba la gasit, dar arata tare ciudat! A fost straniu pentru mine sa vad o femeie buna cu o pula si mai buna! - Alina, mi-a prezentat-o, am intins mana, avea unghii lungi, lacuite, manichiura french, o sa stea la noi in wekend. Am dat mana, avea o strangere ferma, ca de barbat, dar totusi senzuala si feminina. - Cum sa stea la noi, ai inebunit, intreb si deja eram rosie de furie! Credeam ca se duge naiba weekendul nostru cu futai si cafteala. Nici nu visam de ce o sa avem parte.
Mi-au explicat apoi ca si Alinei...Alin, cum o fi... ii place bataia si sexul, ca si noua si s-au gandit ei, bine-inteles fara sa ma intrebe si pe mine, cum sa le combine sa iasa mai excitant. Planul era urmatorul: eu urma sa ma bat cu transexualul si daca il bat, al meu il fute si pe mine ma linge. Daca iau bataie, ne fute si ne da muie la amandoi... Nu stiam ca lui barbate-meu ii place sa fie futut in cur si sa ia la muie... dar daca era rost de bataie, mie imi convenea orice aranjament. Incepusem deja sa am fluturasi in stomac, sa simt un fel de caldura intre craci si sa ma manance palmele.
Cand ne-am dezbracat, urma sa ne caftim in pielea goala, am vazut ce are Alinush intre picioare.... ohhoo, parca nu era rau sa pierd bataia! Mi-o si imagineam infipta toata in mine si ma umfla rasul cand o vedeam in curul lui Nic... ala da spectacol! Al meu s-a dezbracat si el, sa asezat pe foltoliu, a inceput sa si-o frece incet. I se scula usor, usor si Alinei...Alin, ma rog! Tare stranie situatie! Excitata aram si eu, dar am inceput imediat, in forta!
Bataia a inceput imediat, Alina se batea ca barbatii, cu pumnii, a sarit peste partea cu paruiala! Ne tatonam una pe alta, mai lansam un pumn, mai un picior, sa vedem cum stam. Mi-a ars una in barbie, i-am tras si un pumn in nas, se misca bine, elastic, fluid. Apoi s-a aruncat spre mine, am sarit si eu in fata, cu genunchiul ridicat, sa dau la coaie, nu a mers si am intrat intr-un clinch, ca la box. Ohhh.. cand am simtit sanii frecandu-se de ai mei si mai ales pula pe jumate sculata frecandu-se de burta mea... era sa ma inmoi toata, dar in clenci, a inceput sa loveascu cu genunchiul, tare, nu mai era tatonare, asta m-a trezit si am inceput sa dau si eu.

Apoi nu stiu cum am reusit sa o dezechilibrez un pic, am impins-o in lateral si i-am ars doi pumni in lateral, la rinichi, a gemut scurt, am mai dat odata cu sete si am impins-o departe de mine, nu-mi place in clinch. Se vedea ca simtise loviturile, dar a ridicat imediat pumnii si a trecut la atac. Nu stiu de unde au venit doi pumni in tampla, in ureche, m-am invartit in loc.... si am incasat un sut in burta, dat asa cu sete, cu ura! Asta am impresia ca era si un pic sadica...bine, nici eu nu sunt usa de biserica intr-o bataie! Am cazut in genunchi, m-a mai lovit odata, salbatic, sub coaste, nu mai aveam aer si ma tineam cu mainile de burta, tremuram toata. A mai dat odata si am cazut pe spate, sarit pe mine si am ridicat genunchii in ultima clipa, in plin i-am tras-o in burta. Instant a fost jos, gemand.
Ne-am sculat incet de jos, amandoua atente una la alta. M-am aruncat in fata, am izbit-o cu capul in burta, ea mi-a tras un genunchi in fata, nu tare, dar dureros totusi si am aruncat-o pe spate. Am cazut peste ea si si-a incolacit cracii in jurul meu. Am inceput sa ne lovim cu sete. Dadea tare curva, in spate, in coaste.. astea dureau cel mai tare, imi strivea carnea de coaste, simteam pumni tari cum ma toaca.Strangeam din dinti si dam si eu, la mecla, peste sani, dam si eu tare in ea, la rupere. Am aruncat o privire la al meu, si-o freca in draci pe fololiu.... ii placea! Am incept si eu sa-mi frec burta de pula Alinei, s-o distrag...simteam cum se intareste si parca si mai a dracu lovea in mine. Mi se umflasera tzatzele si eram excitata rau si eu si ea....el, s-o ia dracu, la fel. Cu cat ne excitam mai tare, cu atat ne loveam mai rau. Ia da sangele pe nas, ochiul stang il avea negru, cred ca si eu de la pumnii de-i incasasem.... dar ne trozneam mai departe.
Ea s-a miscat un pic, incercand sa ma prinda mai bine, nu a reusit si ne-am rostogolit pe jos. Imediat ne-am infipt mainile in par, tragandu-ne cu furie si tavalindu-ne pe covor, lovindu-ne cu picioarele, cu genunchii, pe unde apucam. I-am dat cateva la burta, dar era tare tarfa si se tinea bine. M-a incalecat la un moment dat, mi-a dat drumul la par cu o mana si mi-a strivit fata cu doi pumni de mi-a tasnit sangele din nas ca din fantana, am crezut ca lesin, dar i-am ars si eu un pumn zdravan in falca, s-a rostogolit de pe mine si am incalecat-o eu.
Iar am inceput sa ne frecam una de alta si sa ne lovim cu sete. Cu cat eram mai fierbinte cu atat vroiam sa-i fac mai mult rau. Pula i-o simteam intre noi, tare ca un lemn, umeda, firbinte, prinsa ca in capcana trupurilor noastre. Ma frecam cu burta de ea, ma inebuneste sa ma frec cu burta de puli sculate! Sanii ni se atingeau si ei, ii simteam pe ai ei tari, de la silicoanele alea. eram incinsa rau cand l-am vazut pe al meu cum vine in fata mea, cu pula bat si o apropie de gura mea. M-am inmuiat imediat si am luat-o toata in gura..ahhh...ce bine era! Apoi Alina s-a asezat mai bine sub mine si m-a tras cu curu in pula ei...tare, adanc, fara menajamente...
Ce a urmat in povestea urmatoare!

joi, 22 noiembrie 2012

Belly punching de weekend


Ce ziceti, o fac pe asta la burta? Vine maine seara la noi si sta pana duminica si vrea sa vedem care e mai tare! Facem un maraton de asta de belly punching, abdomene, iar belly punching.. sa vedem care cat rezista.