marți, 16 august 2011

Catfight la mare

Mi-am tras-o rau saptamana trecuta cu asta la mare. O cheama Angi si o arzoaica data dracu'













Pumni, picioare, gheraneala, palme, paruiala, ce sa mai spun, catfight in toata regula. Ne-am luat asa, mai mult in gluma, sa vedem care e mai tare apoi, dupa ce am tavalit-o putin am zis sa ne-o punem pe bune. S-a lasat seara si ne-am dus la un loc viran in statiune, printre maracini si pietre, in lumina lunii, hotarate sa ne tocam una pe alta. A venit si al meu, evident, e inebunit dupa catfight si dupa batai. Tipa a venit si ea cu unul, sa nu fie singura. Mi-am dat jos maieul si am ramas cu tzatzele goale, in blugi si adidasi. Eram gata de bataie.

Catfight pe bune

Nu am stat la tatonari nici una: o mana infipta in par si cu cealalta da-i trozneala. In cap, peste fata, la corp, unde nimeream. Incercam sa o dau jos, dar era tare si se tinea bine pe picioare. Era solida, mai solida ca mine, cand dadea, parca dadea cu parul. Nici eu nu eram o mielusica, o umflam zdravan, mai ales in fata si peste tzatze si cumva am reusit s-a dobor si s-a incalec. Pe jos, numai spini si pietre, dar ce conta, eram incinse amandoua de acest catfight salbatic.

Adevaratul macel era cand ne bateam jos, in nisip: cu mainile infipte una in parul aleilalte sau tragandu-ne tzatze, cu craci incolaciti, ne tavaleam prin pietre ascutite si scoici, cautand fiecare sa ajunga deasupra. Angi era tare ca o leoaica, agresiva, nemiloasa. Daca ajungea deaspra mea ma umfla: o mana mi-o infigea in gat si imi rupea fata cu pumni, daca ajungeam eu pe ea, dam ca intr-un sac. Era rupere de oase acolo jos!