joi, 14 aprilie 2011

Sambata o pun.... cu strabunica!

Aseara al meu a venit acasa cu asta, o cheama Carmen si cu unu amant, barbat ce io fi fos, unul de nu avea mai mult de 25 de ani. Vor sambata sa vina la sala si sa ne-o tragem. Femeia se de mare, desi are peste 40 de ani, ca se baga la cafteala, la rupere. Sa nu auda de manusi, de reprize.... de nimic.



Pentru varsta ei arata bine, e inalta, nu are strop de grasime, brate frumoase, craci lungi.... se cam uita al meu la ea. Sa vedem daca s-o mai uita si sambata dupa ce o bat sa se cace pe ea. Aroganta tarfa, ca sa inteleg, ca ea nu vrea sa-mi faca rau, ca nu are nimic cu mine, dar cafteala e cafteala, ea se duce pana la cap, dume de astea! Am intrebat-o: Fa, cum vrei sa ne ardem? Dam pana una nu se mai ridica de jos? S-a uitat la mine...ca-s fata tanara, ca nu stiu in ce ma bag... imi venea sa sar atunci pe ea sa-i rup gura. In fine, am fost amandoua civilizate pana la urma.

Apoi ne-am dus la sala la al meu, sa o vada... sa vedeti ce giugiuleala pe drum cu handralaul ala.... mai ca nu si-au pus-o in spate, in masina. Femeia stie bataie, asta e clar: s-a invartit in jurul sacului, a dat jos toacele si a tras o serie de pumni porfecti, de chiar mi-au placut. Lovea tare si cu sete, stie sa dea din scurt, cu forta... si ranjea la mine mereu.... Apoi si-a pus cracii in actiune, numai lovituri sus, rotite, din saritura...  hotarata sa am sperie. I se vedeau perfect muschii incordati cum aluneca pe sub piele, stia ca ma uit si eu si Nik la ea si parca poza,,,, dar si lovea crunt in sac, cu pumnii, cu piciorul, cu genunchii...are o loviturta de genunchi, din saritura.... sper sa nu-i iasa si sambata!

Nu o mai lungim, in final am stabilit asa: ne batem pana una nu mai poate si luam pauza 10 minute, continuam iar pana la urmatorul KO si iar pauza. Care nu mai poate sa continue pierde. Tineti-mi pumnii

marți, 12 aprilie 2011

Plicitseala mare.....

Mara plictiseala in ultimul timp! Ma mananca palmele sa o scarman pe una, dar nu am pe cine.
Am vorbit cu al meu aseara, trebuie sa mearga sa caute pe una, ca prea am chef de o trosneala. Stie cateva taraturi, cu care m-am mai caftit si vreau sa mearga sa vorbeasca cu ele, le dam cat le dam.... si gata. Dar trebuie sa ma mai misc si eu, sa nu anghilozez!