vineri, 18 februarie 2011

E weekend....

Abia astept sa stau acasa, doua zile sa nu fac nimic....
Poate ies in oras, poate ma duc la cumparaturi.
Weekendul asta sunt singura acasa, al meu e plecat... imi fac de cap!
Pe de alta parte, asta inseamna ca nici nu mi-o trag, ceea ce nu e bine! Abia descoperism ce tare iese dupa ce ne caftim un pic, la incept, Nic se excita grozav, eu la fel!
Asta e, ghinion, o lasam pe altadata!

joi, 17 februarie 2011

Iulia a dat de belea!

 M-a suna o prietena din Italia, Iulia, ca are problema cu politia acolo ca s-a batut cu una la o discoteca si aia s-a dus si a facut plangere! Faza de cacat!

Ea e Iulia, o sa va pun o poza mai misto cand o sa gasesc! E cam nervoasa ea si a dracu, dar in general fata buna. Sare la bataie imediat, nu tine cont cu cine unde, cand, baieti, fete, femei nu o interseaza. Ia si da bataie fara remuscari si fara regrete. Daca o fi facut asa si acolo.... e clar de ce a incurcat-o!
Nu m-am caftit cu ea deloc, desi stie ca si mie imi place. Poate odata si odata sa o facem, cand ne-m mai vedea.

Am vazut-o insa la "lucru", ca sa zic asa, asta vara, la mare! A tocat-o pe una de am crezut ca o omoara! Eu stateam de sase sa nu ne prinda cineva si ele da-i omor, in spatele unor baraci, pe la Costinesti. Nu mai stiu de la ce s-au luat, dar a umplut-o pe aia de bors. Ia dat de a rupto! Si aia a fost tare la inceput, bataioasa, cu curaj, stia ceva bataie, dar Iulia parca inebunise: aia dadea odata, a mea de 3 ori. Carne tocata a facut-o!

sâmbătă, 12 februarie 2011

V I C TO R I E !!!!!!!!!!!!!!!!!

Acum ajunsaram acasa, am spart-o pe curva, mi-e rau si mie, nu s-a lasat usor... povestim maine!

Sunt la serviciu acum, nu pot sa scriu mult, o sa revin altadata cu toat povestea si cu ceva poze.
Licrurile au fost cam asa: vaca a venit la sala mia devreme, s-a schimbat iar in niste chilot sexy si un maieu si s-a apucat de tras la aparte. La noua, cand s-a inchis sala am ajuns si eu, maaama cand am vazut-o am vrut sa sar direct pe ea, sa rup. Cu greu m-am abtinut si m-am schimbat si eu, lumea plecase, eram numai noi trei si cu Nic. Nu aveam prea multe de discutat, stiam ce urmeaza asa ca am mers in sala din spate, care nu are geamuri la strada si am trecut la "afaceri".


Nu a existat nici un fel de tatonare, am dat-o direct in paruiala, din prima clipa. M-am infipt in parul ei, ea in al meu si am inceput sa smulgem.... imi lua foc capul! Mai dadeam drumul cate o clipa la par sa-i mai trag una peste cap, apoi iar o trageam, vroiam sa dau cu ea jos. Curva era tare si nu se lasa, ma mai pocnea si ea, dar nu tare, apoi am reusit sa-i aplec capul suficient sa-i ard un genunchi in fata. N-am nimerit prea bin, dar am speriat-o nitel. Mi-a dat drumul la par, am dat si eu, ne-am indreptat de mijloc si am sarit cu pumnii si palmele una la alta. Asta era ce-mi placea mie.

Dadeam si eu, dadea si ea, pumni, palme, ce apucam. Mi-au intrat cateva bine, am si incasat ceva, dar, dupa foarte putin timp am simtit-o ca se inmoaie, ca nu mai are suflu.... deh, curva batrana! M-am dat la ea mai tare, i-am ars una  in nas, din plin, de ia dat borsul. In clipa cand a dus mana la nas, mai mult instinctiv, sa vada ce are, am vazut oportunitatea si doi pumni, unul dupa altul, i-au prins ficatul, dar prins bine, ca la carte. A cazut ca sacul! Am fost gramada pe ea instant...ce omor si-a luat! Incerca sa se apere dar cand isi proteja capul, o faceam la corp, in burta, in tzatze, unde nimeream! Cand cobora mainile sa se apere jos, o topeam la fata. I-am umflat ochii! O terminam acolo jos, dar si-a bagat ghiarele in sanii mei si m-a tras peste ea. Am capiat de durere, dar i-am raspuns cu aceasi moneda!

In scurt timp, ne tavaleam amandoua pe jos, tragandu-ne de sani si incercand fiecare sa ajunga deasupra. O prinsesem zdravan si-i strangeam tzatzele in palma, ea mai mult smucea de ale mele, ceea ce-mi provoca dureri nasoale si ma enerva. Ne incolacisem cracii una in juraul celeilalte si incercam sa ne rasturnam si sa ajungem deasupra. De cateva ori ne-am invartit asa apoi am incercat sa schimb priza si i-am infipt unghiile in tzatze, facand-o sa geama de durere si sa incerce sa se departeze de mine, atunci am reusit sa ii ard un genunchi intre craci, tare si cu sete. I-am mai dat unul si atunci am simtit-o cum se inmoaie. Nu mai era cea fost acum cativa ani.

Sa nu mai lungim vorba!
Dupe ce ne-am paruit si ne-am gheranit bine, ne-am tras palme, pumni si picioare cu sete, era clar ca tipa nu mai avea pofta de bataie si nici nu mai ducea mult. Ne ridicasem iara de jos, dupa o repriza de tavaleala si busituri surde. Era in fata mea, gafaind, trasnpirata, cu fata sifonata rau ( la fel eram si eu!) cu pumnii ridicati, insa buimacita si slabita. M-am dat tare la ea, a facut un pas, doi inapoi si am fulgerat-o cu genunchiul in burta! A intrat in plin, am auzit cum ii iese aerul suierand din plamani, s-a  aplecat in fata si pana sa apuce sa-si puna mainile le burta i-am mai ars unul, cred ca mai tare. A cazut in genunchi, gemand si fara sa-si poata controla respiratia.

Am apucat-o de par cu stanga, am tras de ea si am ridicat-o in picioare. Doi pumn seci au izbit-o in burta iar, dar nu i-am dat drumul sa cada si am tinut-o asa, prinzand-i mana dreapta si sucind-o la spate, am tras tare de ea, cred ca o durea ingrozitor si mana si pielea capului. A izbucnit in plans, un plans aproape isteric. Asa cum era, cu spatele la mine, cu mana dreapta sucita rau la spate si cu parul in mana mea stanga, am izbit-o de perete. S-a lovit la fata, la sanii, am dat cu ea tare de cateva ori, sa fiu sigura ca o termin. Apoi i-am dat drumul la par, am lipit-o cu fata de zid si am inceput  sa dau in ea, pe la spate.

Era gata deja! O loveam cu pumnul drept in spate, in coaste, la rinichi. Eram foarte excitata si loveam cu sete in ea, loveam sa-i fac rau. O simteam cum tremura, cum plange cu sughituri, dar nu cerea sa ma opersc sau sa o las, era prea mandra tarfa, chiar si asa batuta. La un moment dat nu am mai putut sa o tin, era prea grea, i-am dat drumul la par si s-a prelins pe zid in jos, ca o carpa care este.

Se pisase pe ea scraba! Zacea lesinata in balta de pisat, cu trupul tremurand, zguduita de spasme. Pentru prima data, o batusem clar si fara drept de apel.... Ohh ce bine a fost!

vineri, 11 februarie 2011

Ziua cea mare

Azi e ziua...sunt chitita sa o fac cacat pe curva!
Acum am ceva nervi si fluturasi in stomac, dar deseara o toc!
La 9 ne intalnim la sala, am inteles ca vine cu sora-sa, eu merg cu al meu, inhidem usile si ii dau omor!
Uitati-va la taratura cum arata, si ce poze isi face...
Nu o sa scape usor, o gheranesc la sange si matur cu ea pe jos!

Ultima data am fost asa nervoasa si surescitata acum cativa ani, eram cu un golan care ma dusese la Sibiu sa ma bat cu una, pentru cateva sute de euro. Inca nu-l cunoscusem pe Nic si nu aveam nici un leu in buzunar, asa ca am acceptat oferta aluia. Nu stiam cu cine ma bat si cum, era a treia oara cand o faceam pe bani, a fost utlima, de altfel.

Cafteala in sine nu a fost cine stie ce, sub asteptari, aia era o amarata de vreo17 - 18 ani, am batut-o rau, ne-am luat banii si am plecat acasa. Poate o sa va povestesc odata despre asta, dar acum ma simt exact ca in ziua aia, inainte de bataie.

joi, 10 februarie 2011

Ce a fost inainte?

Bine, daca vrea sa ne batem, o sa ne batem, dar de data asta nu vreau sa mai scape aa usor. Probabil o sa fim doar noi doua si cu Nic, asa va o sa-i dau pana nu mai pot. O sa ma distrez si eu cu ea, cum se distra ea cu mine, cand eram mica si ma punea sa ma bat cu baietii ei. Nu pot sa uit nici acum bataile alea, cat am incasat de le ei si poi de la ea, daca nu eram multumita: daca nu vroiam sa ne batem intre noi, ne batea, ce-i drept si pe mine si pe copiii ei, daca i se parea ca nu o facem serios, ca ne protejam unul pe altul, iar o incasam, Daca luam bataie, ii punea pe cei trei frati sa ma bata, ca pedeapsa: unul ma tinea si doi dadeau pana zicea ea stop. Daca se intampla sa castig eu, ceilalti doi il bateau pe cel invins (partea asta imi place!). Si tata, parca era nebun, se uita si zicea ca asa se caleste o fata!

Odata, tin minte. nu stiu de ce ma certasem cu Mihai, care era cel mai mare, avea 12 ani, eu aveam doar noua atunci, curva s-a prins si ne-a pus sa ne batem. De obicei ne punea in living, pe mocheta, isi lua de baut si se uita ca la meci... O nenorocita! Noi fiind deja intaratati unul cu altul ne-am repezit la trosneala. In primele minute i-am ars una la coaie si l-am dat jos, m-am aruncat pe el si am inceput sa-i car..deh, eram dracoasa de mica. Mihai, mai mare, si-a revenit si a inceput si el sa dea, eram amandoi pe jos, intr-un ghem furios de pumni, palme si picioare incolacite. N-am rezistat mult si m-a dovedit, s-a suit pe mine, tragandu-mi palme peste fata cu toata puterea. Incercam sa ma apar dar era clar mai tare ca mine. Mi-am infipt mainile in gatul lui, dar el era calare pe mine, asa ca mare lucru nu puteam sa fac. Ma izbit cu genunchiul intre craci de cateva ori, tare, cu ura si m-am inmuit imediat.

miercuri, 9 februarie 2011

Pregatim armele

M-am programat la manichiura azi, imi ascut unchiile pentru curva. O sa-i dea borsu cand trag cu ele!

Asa vreau sa le fac, bine, mai scurte putin, sa nu ma ranesc cand strang pumnul. Azi am fost toata ziua nervoasa, s-au cam prins si astia, la munca, dar am inceput sa ma linistesc! Ii trag poimaine o scarmaneala, sa ma tina minte cat o traii.

Tupeu de curva!

Aseara, cand mi-a zis al meu ca vaca cu cara a fost taica-meu cand eram mica a aparut pe la sala, am crezut ca turbez! Nu credeam sa aiba atat tupeu curva. S-a invartit pe acolo, a tras de toate aparatele apoi, mi-a povestit Nic, sa dus la sacul de box si 10-15 minute a lovit in el.

Tarfa arata bine, la 50 de ani cat are, si toti erau cu ochii pe ea. Stie sa dea spectacol: in short si maieu, uda si transpirata de efort, lovind cu sete in sac... Vai, am innebunit cand am auzit asta! Apoi a avut grija sa sublinieze ca vine si vineri, dar vine mai tarziu, si daca se poate, ar vrea sa stea un pic si dupa ce se inchide  sala in mod normal! Tupeu incredibil! Stie cu nu pot sa rezist si vin si eu acolo. Vroia sa ne batem iar! Foarte bine!

Ultima oara cand ne-am intalnit, acum vreo 5 sau 6 ani, a fost taraboi mare. De mult vroiam sa pun mana pe ea, sa i-o platesc pentru bataia mancata cand eram mica, asa ca m-am dus la ea, cand stiam ca e singura, hotarata s-o bat sa se cace pe ea. Cum a deschis usa am sarit pe ea, acolo in hol am inceput paruiala, am dat-o jos si i-am infipt un genunchi in fata, am trantit-o pe spate si am ineput sa-i car. Da si ea, dam si eu, dar s-a strecurat ca serpoaica de sub mine, mi-a pus o piedica si am cazut cat eram de lunga pe burta, in sufragerie.

Acolo, pe jos ne-am gheranit, ne-am tras de par, ne-am lovit una pe alta. Eram furioasa rau, cum sunt si acum, si dam in ea cu sete, sa-i fac rau. Apoi si-a bagat ghiarele in sanii mei, m-a scos din minti, m-am repezit si eu in tztele ei, desi nu prea are, si ne-am mamelit pana n-am mai putut. O strangeam cu putere, ea isi infipsese unghiile si am crezut ca-mi smulge sfarcurile. I-am dat un cap in fata, fara mare efect, apoi inca unul, mai tare, i-am facut varza buza si mi-a dat drumul. Ne-am despartit pentru cateva secunde, apoi am sarit iar la ea, i-am ars un genunghi perfect in burta, sa chircit imediat, apoi inca unul si cazut, o lovisem in zona ovarelor, se tinea cu mainile de burta, am ea a fost!

Credeam ca o termin, nu se mai apara deloc, incasa doar, pe muteste, cand, nici acum nu stiu de unde, a zburat un picior drept in capul meu, din laterala, ma pocnit peste ureche, am vazut stele verzi si m-am lovit cu capul de perete. Ca o leoaica a sarit pe mine, m-a apucat de par, m-a mai lovit odata cu fata de zid, mi-a dat sangele pe nas si pe gura, apoi si-a incolacit picioarele in jurul meu si strangea tare, mi-a tras capul pe spate si dai...mi-a facut moaca terci. Strangeam din dinti si incasam, nu puteam sa-i fac nimic desi ma zbateam ca o nebuna sa scap! Stiam ca e tare in craci si trebuia sa ma feresc de ei.

Nu va mai plictisesc cu asta acum, asa a fost toata bataia: cand eu pe ea, cand ea pe mine. Ne-am tras suturi in burta, ne-am tras pumni, palme..la rupere.Poate ca o razbeam, i-am prins cateva serii de pumni si picioare in stomac si la coaste... Poate ma facea ea, cand sarea la sanii mei,, cu lovituri sau cu unghiile, imi venea sa urlu de durere, stia asta si era mereu dupa ei...

Dupa "intalnire", a stat cam o saptamana la spital, unde  a zis ca a cazut pe scari!, iar eu am zacut cateva zile in casa, pana am avut putere sa ies iar pe afara! Tata a venit acasa, pe neasteptate si ne-a gasit pe jos, paruindu-ne, zgariindu-ne, carandu-ne pumni si picioare. Si-a scos cureaua si ne-a desparti cu cateva lovitiri zdravene, la intamplare.

 Asa arata acum, mai exact anul trecut.... Atunci, cand ne-am batut ultima oara, arata si mai bine! Vineri seara, cand o sa termin cu ea, o sa fie varza!